Lucrețiu Tudor, administratorul public al Piteștiului, despre aplicația SmartCity , creată pentru locuitorii orașului

Listing Image
Alege o categorie

În conferința de presă a Primăriei Pitești, Lucrețiu Tudor, administratorul public al orașului, a vorbit despre implementarea soluției digitale SmartCity by Roweb, care urmărește creșterea rapidă și eficientă a gradului de încredere a cetățenilor în serviciile publice și a ușurinței cu care cetățenii interacționează cu instituția Primăriei în rezolvarea problemelor cotidiene.

SmartCity App aduce oamenii și autoritățile locale mai aproape prin instrumente digitale care elimină birocrația excesivă și ajută atât cetățenii, cât și angajații din administrația locală să comunice mai facil să să rezolve mai rapid problemele raportate. Va putea fi folosită atât de pe telefonul mobil, cât și de pe PC, laptop.

Aplicația mobilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, este creată pentru cetățeni oferind astfel acces rapid la informații, anunțuri, evenimente și posibilitatea de a trimite sesizări direct de pe telefonul lor mobil. Aplicația este creată pentru piteșteni și va fi de ajutor și pentru angajații Primăriei. În maxim o lună de zile va fi accesibilă piteștenilor, iar până la sfârșitul anului sperăm să fie cât mai funcțională și să putem răspunde sesizărilor cetățenilor cât mai eficient și profesionist”, a declarat Lucrețiu Tudor, administratorul public al Piteștiului.

 

Sursă Știre: universulargesean.ro