Peste 6.000 de puncte noi de plată a tarifelor pentru permise şi înmatriculări auto, puse la dispoziţie de CEC şi SelfPay

Listing Image
Alege o categorie

Tarifele ce reprezintă contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizaţiilor de circulaţie provizorie şi de emitere a permiselor de conducere se pot plăti din luna octombrie prin intermediul celor peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, precum şi prin cele peste 1.000 de unităţi CEC Bank.

Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.013 unităţi CEC Bank şi la cele peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localităţi din ţară. Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în reţele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Plăţile pot fi efectuate în numerar, precum şi cu cardul bancar la o parte dintre automate. „Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constantă pentru CEC Bank, iar plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizaţiilor de circulaţie provizorie precum şi de emitere a permiselor de conducere prin intermediul staţiilor de plată se înscrie în această linie. Prin parteneriatul cu SelfPay creştem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienţii noştri, oferindu-le mijloace moderne de plată”, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte, director general CEC Bank. Adrian Badea, CEO al SelfPay, a subliniat că vremurile în care trăim au adus o schimbare majoră în abordarea proceselor de digitalizare ale organizaţiilor, precum şi ale autorităţilor publice centrale sau locale.