Telekom România propune clienţilor cel mai extins configurator online

Listing Image
Alege o categorie

Telekom Romania lansează cel mai extins configurator online . Acesta oferă clienţilor posibilitatea de a găsi simplu şi rapid serviciile şi opţiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Configuratorul este disponibil pe site-ul oficial al companiei şi include toate serviciile fixele şi serviciile mobile cu abonament, transmite un comunicat de presă.

Pentru ca utilizatorul să poată avea o imagine cât mai clară şi completă a opţiunilor disponibile, acest produs digital utilizează o interfaţă intuitivă, foarte uşor de accesat atât de pe desktop, cât şi de pe mobil. De exemplu, atunci când un client are nevoie de un număr mai mic de canale TV, dar este pasionat de filme sau doreşte un abonament mobil care să conţină mai multe minute internaţionale şi mai multe opţiuni de roaming, configuratorul îl ghidează instant, oferindu-i un pachet personalizat.

Gabriel Trăistaru, Directorul Diviziei de Digitalizare,Telekom Romania, a declarat: „Implementarea acestui proiect este o evoluţie naturală care susţine în continuare eforturile noastre de simplificare şi digitalizare. De data aceasta propunem o abordare diferită, aceea de a întreba întâi clientul care îi sunt nevoile şi de a configura ulterior un pachet de servicii. Este mult mai rapid să selecteze aceste beneficii în cadrul configuratorului, iar noi să îi recomandăm pachetul care i se potriveşte. În felul acesta clientul economiseşte timp pentru că nu este nevoit să caute informaţia pe site sau să compare beneficiile tuturor abonamentelor fixe şi mobile sau ale opţiunilor dorite pentru a selecta oferta potrivită”.

Configuratorul lansat de Telekom Romania devine astfel un instrument foarte util care oferă rapid toate informaţiile necesare personalizării unui pachet de servicii, consultanţă în timp real şi mai multă flexibilitate în alegerea opţiunilor.

Informații contact