Varianta digitală a tichetului cadou emis de Up România va putea fi utilizată (și) pentru plata carburantului în stațiile OMV Petrom

Listing Image
Alege o categorie

Up România, unul dintre principalii emitenți de beneficii și soluții pentru piața muncii din România, a încheiat un parteneriat cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, care va permite utilizatorilor de carduri Up Cadou alimentarea în cele 568 de benzinării OMV și Petrom din România.

„Up România și OMV Petrom au un parteneriat reușit încă din 2015 pentru acceptarea tichetelor cadou pe hârtie, OMV Petrom fiind în top 10 parteneri preferați de către beneficiarii Up România,” potrivit comunicatului.

Extinderea acestei colaborări pentru cardul cadou reflectă tendința utilizatorilor Up de a migra spre varianta digitală a tichetului cadou, „Up România înregistrând în acest sens un număr foarte mare de cereri din partea beneficiarilor pentru a putea folosi cardul Up Cadou în stațiile de alimentare OMV și Petrom”, potrivit companiei.

De altfel, peste 70% dintre companiile client Up România care acordă beneficii au intenția de a trece de la hârtie la carduri în următoarea perioadă.

De asemenea, Up România și OMV Petrom, prin intermediul platformei Up Achiziții, au un parteneriat din 2019 care le oferă companiilor client, în special IMM-uri, carduri carburant ce le aduc reduceri la pompă.

Informații contact