fastPark – parcometre autonome energetic pentru orase Smart

Parcometre stradale dezvoltate de Flowbird – terminale multifuncționale, care acceptă toate modalitățile de plată și pot fi alimentate cu energie solară.

fastPark este furnizor de soluții integrate pentru amenajarea, dotarea și administrarea parcărilor. Gama de sisteme, echipamente și aplicații software acoperă în totalitate atât parcările on-street, cât și cele off-street și înglobează ultimele tehnologii specifice unui smart city.
Flowbird este lider mondial al industriei de sisteme de plată a parcării on-street, provenit din asocierea companiilor Parkeon (Franța) și Cale (Suedia). Compania joacă un rol important în domeniul mobilității urbane, prin soluțiile inovatoare oferite în managementul parcărilor, ticketing pentru transportul în comun.

Echipamente fiabile și durabile

Unul dintre obiectivele companiei fastPark este de a aduce pe piața românească echipamente de înaltă calitate, durabile și eco-friendly. Pentru a oferi cele mai bune soluții parcărilor on-street, parcometrele Flowbird sunt alegerea potrivită în orașul dumneavoastră.
Pe lângă transformarea parcometrului într-un obiect ecologic datorită materialului, această caracteristică face posibilă obținerea unei performanțe care, împreună cu un panou solar, garantează autonomie energetică. Rezultatul este că nu este necesară o sursă de alimentare externă și există mai puține înlocuiri ale bateriei pe tot parcursul ciclului de viață al produsului, precum și costuri de întreținere reduse.
Multifuncționalitatea acestora, precum și acceptarea tuturor modalităților de plată, transformă parcometrele Flowbird Strada Pal și Flowbird Street Smart foarte potrivite pentru zonele turistice deoarece au și functii de informare pe lângă funcționalitățile de parcare.

Parcometrul Flowbird Strada Evolution are o tastatură capacitivă care poate fi folosită pentru soluțiile de Pay by Display, Pay by Plate și de asemenea acceptă toate modalitățile de plată ( monedă, bancnotă, card bancar, plata cu ceasul, plata cu telefonul).

O metodă alternativă de plată, o reprezintă aplicația pentru plata parcării UPPARK Parking App , dezvoltată de compania fastPark, atât pentru telefoane Android cât și iOS. UPPARK permite achitarea taxei de parcare prin intermediul SMS și a cardului bancar și poate fi descarcată GRATUIT din Google Play sau App Store.
Aplicația este implementată la nivel național de către municipalități, proprietari și administratori de parcări și are un număr impresionant de utilizatori persoane fizice și/ sau companii.

Servicii complete
Echipa noastră oferă consultanță, studii de fezabilitate, studii de trafic și asistență în stabilirea soluțiilor de parcări potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecărei instituții sau companii. De asemenea, asigură proiectarea, instalarea și mentenanța parcărilor on-street.

Orașe din România, la un pas de Smart City
De-a lungul timpului , fastPark a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcărilor on-street, dintre care putem enumera: Alba-Iulia, Cluj-Napoca , Câmpina, Craiova, Buzău, Gheorgheni, Mangalia și Zalău.

 

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *